Dapatkan Checklist Barang Sekolah Anak-Anak Disini. Download & Edit

Rasanya dah tak lama lagi penggal persekolahan akan dibuka. Walaupun tarikh persekolahan terdapat banyak perubahan akibat Covid-19, namun ia tidak menghalang ibu bapa untuk membuat persiapan membeli barang keperluan sekolah anak-anak dengan lebih awal.

Rujuk Takwim Persekolahan Tahun 2021 mengikut negeri disini.

Tetapi risau juga sekiranya ada barang keperluan yang tertinggal walaupun persediaan awal telah dilakukan dengan lebih awal. Kalau beli last minute mungkin lebih banyak barang yang akan tertinggal pula nanti.

Untuk mengelakkan daripada tertinggal barang keperluan sekolah anak-anak, apa kata kita buat checklist senarai barang keperluan sekolah seperti yang akan dikongsikan melalui artikel ini.

CHECKLIST BARANGAN KEPERLUAN SEKOLAH 2021

Anda boleh membuat checklist barangan keperluan sekolah bagi tahun 2021 atau download sahaja checklist seperti berikut:

Dapatkan Checklist Barang Sekolah Anak-Anak Disini. Download & Edit

DOWNLOAD DISINI

BARANG KEPERLUAN TAMBAHAN NORMA BAHARU

Oleh kerana negara dilanda pandemik Covid-19, terdapat 4 barang keperluan tambahan norma baharu dan setiap pelajar juga perlu ikut SOP yang digariskan kepada semua orang termasuk pelajar iaitu:

  • Hand sanitizer
  • Face mask
  • Face mask extender
  • Tisu

Jadi checklist ini boleh anda gunakan untuk membeli barangan keperluan sekolah anak-anak terutamanya yang pertama kali ke sekolah atau yang mempunyai anak ramai. Sekurangnya tiada barang-barang yang tercicir dan memudahkan anda untuk membuat persiapan.

Jangan lupa, download dan edit mengikut keperluan persekolahan anak anda ya.

You might also like

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.