Info Kini Malaysia Untuk Malaysian

Nak Bertunang, Nikah & Sanding? Ini Tarikh Cantik Tahun 2022. Save The Date, Ya!

1,133

Siapa kata tarikh sesuatu perkara tu tak ada makna? Tarikh yang cantik pastinya menjadi ingatan kepada semua orang.

Mungkin pada tahun 2022 nanti ada diantara anda yang ingin melangsungkan majlis pertunangan, pernikahan dan majlis bersanding. Mesti nak pilih tarikh yang cantik-cantik kan?!

Kalau begitu, apa kata jom kita semak tarikh-tarikh yang menarik yang boleh anda pilih untuk majlis yang akan datang. Booking siap-siap ye tarikh tu!

TARIKH-TARIKH CANTIK TAHUN 2022

Selepas ini, dah boleh tanda di kalender siap-siap tarikh yang cantik untuk majlis bertunang, akad nikah dan bersanding untuk tahun 2022.

Setiap tarikh cantik ini mempunyai maknanya yang tersendiri dan pastinya menjadi kenangan buat diri kita.

Berikut adalah tarikh-tarikh cantik Tahun 2022 yang boleh anda booking untuk sebarang majlis anda nanti.

Senarai tarikh-tarikh cantik untuk tahun 2022 ialah:

JANUARI

TARIKH HARI  NOTA
1.1.22 SABTU CUTI SEKOLAH
2.1.22 AHAD CUTI SEKOLAH
22.1.22 JUMAAT

FEBRUARI

TARIKH HARI  NOTA
2.2.22 SELASA TAHUN BARU CINA
20.2.22 AHAD

MAC

TARIKH HARI  NOTA
13.3.22 SABTU CUTI SEKOLAH

APRIL

TARIKH HARI  NOTA
2.4.22 JUMAAT
24.4.22 SABTU RAMADHAN

MEI

TARIKH HARI  NOTA
2.5.22 ISNIN AKHIR RAMADHAN & CUTI GANTI HARI BURUH
22.5.22 AHAD

JUN

TARIKH HARI  NOTA
6.6.22 ISNIN KEPUTERAAN AGONG
26.6.22 AHAD

JULAI

TARIKH HARI  NOTA
2.7.22 SABTU
22.7.22 JUMAAT

OGOS

TARIKH HARI  NOTA
20.8.22 SABTU
28.8.22 AHAD

SEPTEMBER

TARIKH HARI  NOTA
2.9.22 JUMAAT
16.9.22 JUMAAT HARI MALAYSIA

OKTOBER

TARIKH HARI  NOTA
2.10.22 AHAD
22.10.22 SABTU

NOVEMBER

TARIKH HARI  NOTA
11.11.22 JUMAAT
20.11.22 AHAD CUTI SEKOLAH

DISEMBER

TARIKH HARI  NOTA
2.12.22 JUMAAT CUTI SEKOLAH
Nota: Tarikh yang dikongsikan ini adalah pada hari cuti sahaja. Untuk tarikh cantik tanpa mengira hari cuti, sila rujuk pada kalender seterusnya.

Banyak rupanya tarikh cantik tahun 2022 ya!

Boleh booking dan pastinya menjadi ingatan anda sampai bila-bila.

Jangan lupa share dengan kawan-kawan yang lain sebab mesti mereka pun nak juga booking tarikh cantik untuk majlis besar mereka nanti.

Nak lebih selamat, download sahaja kalender ni. Lagi senang nak tanda nanti.

Nak Bertunang, Nikah & Sanding? Ini Tarikh Cantik Tahun 2022. Save The Date, Ya!

KALENDER TARIKH CANTIK 2022 YANG LAIN

Kalau anda nak tarikh cantik tahun 2022 tanpa mengira hari cuti, boleh rujuk kalender ini ya!

Nak Bertunang, Nikah & Sanding? Ini Tarikh Cantik Tahun 2022. Save The Date, Ya!

SUMBER

Kalau nak cuti panjang pula, rujuk sini. Rancang siap-siap dan tanda kalender anda tau!

Selamat merancang percutian dan perjalanan anda. Jaga diri dan selamat bercuti!

Nak Info Ke Email Anda?
Apa Kata Anda Daftar Percuma Sebagai Pembaca & Terima Update Terkini Dari Kami Terus Ke INBOX Anda.
Klik Daftar Di Atas & Sahkan Pendaftaran Anda Melalui Yang Anda Akan Terima Sebentar Lagi.
You might also like
Comments
Loading...